Recenze

Krämerovi

26. 05. 2021

Dobrý den. Chtěli bychom touto cestou poděkovat za rychlou a kvalitní práci

Vašich pracovníků, která byla provedena 13.4.21 - seřízení oken, promazání

dle protokolu OP2115485 vystaveno a provedeno p.Gilarem.

Děkuji

Dalibor Klich - recenze z Google

25. 05. 2021

Nechal jsem si seřídit okna od této firmy, mechanik p. Torbik, velice šikovný, ochotný člověk, který umí vysvětlit a provést kvalitní seřízení oken. Je to člověk na správném místě. Za sebe doporučuji. 


Zdeňka Janatková, člen představenstva BD

20. 05. 2021

Dobrý den,

při seřizování oken v bytovém domě na ulici Dvorní odvedli vaši zaměstnanci dobrou práci.

Za Bytové družstvo Kvarteto

Hackenberg

12. 05. 2021

Dobrý večer,

dne 12.5.2021 byl proveden na základě objednávky servis oken RD na Hobzíkové ul. č.p. 17 v Opavě. Servis prováděl p. Martin Gilar s pomocníkem ( bohužel jméno nevím). Práce byly provedeny odborně a velmi kvalitně. Děkuji. 

Eva Zlota - Eywa cosmetics

13. 05. 2021

Dobrý den Aničko, velice si chválíme vaší práci a práci pana Martina, který nám zeservisoval okna v celém rodinném domě v Píšti u paní Palovské, opravdu odvedl perfektní!!!! servis. Snížil se hluk z venčí a nikde nám už neprofukuje (už nemáme meluzínu doma :0) )

Lucie a Martin z NJ

11. 05. 2021

Děkujeme za skvěle a rychle odvedenou práci, seřízení oken, montáž sítí proti hmyzu, skvělé rady. 

p. Kachtíková Žaneta a Fojtíková Marie

03. 05. 2021

Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat p.Gilarovi za skvěle odvedenou práci (servis a seřízení oken), za jeho vstřícný přístup, vše vysvětlil, poradil a okna fungují jako nová. Určitě vaši firmu mohu doporučit dalším lidem. Děkuji.

Dana Čišecká

27. 04. 2021

Přeji hezký den,

touto cestou jsem Vám chtěla napsat, že chci poděkovat za velmi kvalitně provedený servis oken ze dne 26.4., konkrétně pana Gilara,

po jeho servisu oken konečně fungují tak, jak mají a za to mu moc děkuji.

Zdravím a přeji vám všem hodně úspěchů a spokojených zákazníků.

Pernička V. za SVJ v Brumovicích

07. 04. 2021

Dobrý den,

prosím o udělení pochvaly z naši strany panu Gilarovi za příjemné vystupování a odborně provedenou práci v rámci seřízení a promazání oken na našem domě SVJ v Brumovicích.

Děkujeme za spolupráci.

Felgenträgerovi

18. 03. 2021

Dobrý den, děkujeme p. Gilarovi za seřízení oken. Jsme rádi, že se nám okna zase dobře otvírají a zavírají...:-D

Vše rychle vyřízeno....spokojenost. Díky 

Mirka a Jiří Langrovi

16. 02. 2021

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat za dobře odvedenou práci a profesionální přístup pana TORBIKA. Vaši firmu můžu opravdu doporučit, protože tak mají vypadat kvalitní služby pro zákazníka.

Děkuji

Karel Korec, Ostrava

02. 02. 2021

Firmu jsem kontaktoval sám na základě reklamy na bezplatnou kontrolu oken. Byl jsem překvapen rychlostí a fér jednáním technika. Vše mi ukázal, vysvětlil a seřídil nám jen okna, které bylo potřeba seřídit, před zimou ošetřili kování a těsnění. S odstupem pár týdnů okna dobře těsní a netáhne jimi. Nemám problém doporučit dál. Díky.

Jan Prokeš

18. 12. 2020

Dobrý den

děkuji moc za vstřícnost a rychlost provedení servisu. Takový přístup se dnes hned tak nevidí.

Je vidět , že jsem si vybral tu pravou firmu.

Samozřejmě, protože dělám ve stavařině, tak Vás budu doporučovat jakmile se objeví nějaký požadavek na servis.

Ještě jednou děkuji a přeji hezké Vánoce i když pro nás všechny trochu zvláštní.

Do nového roku hlavně Z D R A V Í , abychom to ustáli a potom bude zase fajn.

Mějte se krásně

Petr Vaněk

07. 11. 2020

Dobrý den,
Chtěl bych poděkovat, za vynikající práci a profesionální přístup, Vašeho servisního technika, pana Radka Dolejšího a obchodního referenta paní Moniky Svačinové. Přeji Vaší firmě mnoho takovýchto profesionálních zaměstnanců, jako jsou tito dva a do budoucna mnoho dalších spokojených zákazníků.

Vít Gola

1. 10. 2020

Dobrý den.

Dnes u nás doma, v Bílovci na Radotínské ulici, provedl Váš servisní technik pán Toblík opravy a údržbu oken na našem rodinném domě.

S jeho prací jsem byl velmi spokojen. Oceňuji jeho profesionální přístup odbornost a zručnost.

Štěpán Košťál

21. 09. 2020

Dne 18.9. nám pan Torbík provedl objednaný servis oken v našem rodinném domku. Byli jsme velmi spokojeni s jeho prací, jako bonus poskytl rady jak okna ošetřovat a udržovat do budoucna.
Nelze než přát firmě Ekodoma více takových pracovníků.

Reference z Google

Gabi Gažová, Praha

10 / 2020

Chci se podělit o zkušenost se seřízením oken. Okna máme novější a v rámci servisu nám v záruce firma přišla okna 1x před zimou zkontrolovat. Celý byt s 6ti okny firma "seřídila" za 5 minut, kdy zkusili zda nedrhne okno popř. hodně svěšené okno povytáhli.
Kolegyně z práce mi po vypršení záruky doporučila vaši firmu, protože okna drhla a rosila se. Váš technik přijel, všechna okna pečlivě zkontroloval, seřídil a dokonce promazal kování i těsnění. Vše nám ukázal a vysvětlil, věnoval se nám víc jak hodinu. Okna jdou znovu otevírat jako po montáži, netáhne jimi a nerosí se. Navíc nám bylo slíbeno, že se za rok sami ozvete s kontrolou. Takto si představuji kvalitní služby pro zákazníky. Firmu Ekodoma doporučuji! 

Alena Vránková

09 / 2020

Firmu Ekodoma s.r.o. mohu opravdu doporučit. Paní Bartošová přijela přesně v domluvený čas. Vše perfektně vysvětlila a zjistila stav oken a balkónových dveří. Domluva parádní. Paní která ví co dělá a je na správném místě.

I krátká reference potěší...

L. Svobodová - RK REBIO s.r.o., Frýdek-Místek

15. 09. 2020

Dobrý den.

Chtěla bych poděkovat p. Torbíkovi za skvěle odvedenou práci. Byli jsme velmi spokojeni.


Jana Pavlíčková

26. 08. 2020

dne 26.8.2020 u nás byl Váš zaměstnanec pán Gilar seřídit plastová okna.

Byli jsme sním velice spokojení.

Pavlína Dobiášová

25. 08. 2020

Dobrý den, chtěla bych pochválit pana Torbíka, který mi seřizoval okna dne 20.8.2020. Byla jsem s jeho prací velice spokojena. Je pečlivý a svou práci umí. Na mé dotazy mi vždy ochotně odpověděl a vše vysvětlil. K některým oknům se trpělivě vracel, až se podařilo vše seřídit k spokojenosti všech.

Hana Kulová Tomáštíková

21. 08.2020

Dobrý den, včera provedl pan Martin Gilar perfektní servis oken a dveří v našem domě v Hlučíně, děkujeme a bude-li možné, přejeme si stejného pracovníka na dokončení zakázky. Děkuji

Richtrová Kamila

17. 08. 2020

Dobrý den,

Chtěla bych poděkovat panu M. Gilarovi za super servis oken !

Lucie Svobodová

13. 08. 2020

Velká pochvala pro šikovné pány M. Gilara a M. Ďuráka. Pánům šla práce pěkně od ruky a navíc s úsměvem na tváři.
Děkuji. 

Jana Nohýlová

08. 08. 2020

Dobrý den, chci moc poděkovat za dobře odvedenou práci (seřízení oken), pan Gilar byl velice ochotný a milý pracovník.

Eva Hoďáková

15. 07. 2020

S prací Vašeho technika pana Torbíka jsem byla velmi spokojena. Byl velmi slušný a příjemný a práci odvedl velmi dobře.

Reference z Google

Karel Lomas, Jihlava

08 / 2020

Doporučuji pro seřízení oken. Nemůžu porovnávat s jinými, servis jsem si objednal poprvé, ale jsem spokojen s kvalitou, rychlostí i cenou. Za cca hodinku okna seřízena, technik profesionál, vše vysvětlil a opravil i žaluzie.

Petr Veselý

07 / 2020

Super servis a pan Dolejší, to je profík ve svém oboru 😉👍🏻

KUPLAST

11. 06. 2020

Vážení obchodní přátelé,

dnes 11. 6. 2020 provedl pan Štěrba servis oken v naší provozovně KUPLAST ve Dvorcích.

Práce byly odvedeny precizně, děkuji za spolupráci.

Chodurovi

09. 06. 2020

Dobrý den,

dnes byl u nás na sjednané pozáruční opravě (seřízení, impregnace těsnění a promazání) plastových oken Váš zaměstnanec pan Torbík . Chtěl bych tímto poděkovat Vaší firmě Ekodoma, za opravdu profesionálního zaměstnance. Jeho vystupování, znalost problematiky dané práce a perfektně provedené veškeré úkony související s objednaným servisem oken. Prostě naprostá spokojenost. Věřte, že budeme s mojí paní Vaší firmu vřele doporučovat naším známým. Je opravdu radostné zjištění, že ještě existují firmy které se za svojí dobře vykonanou práci nemusejí stydět.

Děkujeme

Tomáš Vlček

20.03.2020

Dobrý den

zasílám poděkování za provedení servisní prohlídky a údržby oken na našem RD ze dne 20.3.2020

Prvotní prohlídka, kalkulace a konzultace s p. Rozsypalem proběhla v naprostém pořádku, byly mi podány veškeré informace a důvody proč tento servis provést .

Následné provedení servisu p. Bahulíkem proběhlo v naprostém pořádku a okna zase fungují jako nová !!

Ještě jednou Děkuji

Libena Vyskovska

16.03.2020

Dobrý den,

v březnu nám bylo nabídnuto provedení servisu plastových oken. K prohlídce přišel pan Martin Rozsypal, okna prohlédl a podal nám užitečné informace, na jejichž základě jsme si servis objednali. Ten provedl pan Torbík, nejen provedl, ale dal nám i potřebné rady, jak okna ošetřovat a udržovat. S přístupem obou těchto vašich odborníků jsme byli spokojeni.

Jen oken máme větší množství a cena není zrovna nízká...

Jarmila Kudělková

04.03.2020

Dobrý den,

děkuji panu Bahulíkovi za seřízení a promazání oken. Pan Bahulík je rychlý a podá odborné informace.

Ekodoma, reference 10
Ekodoma, reference 10

Karel Dostál, předseda SVJ

16.03.2020

Dobrý den,

chci vaši firmě poděkovat za vzorně provedenou práci na seřízení plastových oken.

V domě si to nechalo udělat 80% bydlicích. Věřím ,že nám to přinese úsporu na topení ještě v letošním roce.

Budu nabízet i jiným společenstvím na sídlišti. 

Ekodoma, reference 09
Ekodoma, reference 09

Marie Dohnalíková

13.03.2020

Dobrý den,

dnes nám váš technik pan Martin Bahulík, prováděl seřízení a údržbu oken , byl velmi milý a odvedl kvalitní práci za kterou mu ještě jednou moc děkujeme a gratulujeme vám k tak seriozním a spolehlivým pracovníkům.

Přeji vám hezké a pohodové dny.

Jarmila Kudelková

09.03.2020

Dobrý den,

děkuji panu Blahulíkovi za seřízení a promazání oken.

Je rychlý a dává odborné informace.

S pozdravem Kudělková, Hodslavice.

Petr Vazač

05.03.2020

Ještě jednou bych vám a i technikovi, který prováděl opravu a servis oken v naší kanceláři poděkoval.

Oceňuji milé jednání a profesionální klientský přístup.

Určitě budu vaše služby doporučovat lidem z mého okolí.

Čaškovi, Pelhřimov

19.12.2019

Děkujeme za odborné, rychlé a milé jednání, stejně jako za provedenou práci p. Mareše. Bylo vidět, že své práci rozumí a dělá ji rád. Mohu jen pochválit a doporučit. 

Petra

04.12.2019

Dobrý den, chtěla jsem poděkovat p. Bahulíkovi za precizně a kvalitně provedenou práci při servisu oken. Nejen svým přístupem k práci mě příjemně potěšil, ale také svými znalostmi a velmi příjemným vystupováním. Ještě jednou děkuji, Petra

Marcela Tokařová, Horní Lhota - 04. 12. 2019

Dobrý den,

dnes 4.12.2019 mě navštívil váš pracovník pan Jan Pavlík.

Na základě domluvené schůzky, přišel zkontrolovat okna v domluvené nemovitosti.

Velmi mile mě překvapila jeho odbornost, vstřícnost a ochota.

Vše mi vysvětlil, i já jako laik jsem pochopila, jak je údržba oken důležitá.

I když částka za servis mě nemile překvapila, mám malinká okna a čekala jsem poněkud nižší částku, servis jsem si domluvila.
S radostí jsem mu také předala kontakt na mé přátele, protože byl opravdu odborník ve svém oboru.

Přeji vaší firmě mnoho takových odborníků s vstřícným přístupem.

Lumír Šeliga

16. 10.2019

Dobrý den,

chtěl jsem pochválit pana Martina Bahulíka za skvěle odvedenou práci při servisu oken.


Milan Plačko

15. 10. 2019

Velká spokojenost s Vaším pracovníkem p.Bahulíkem. Kvalitně odvedená práce,velmi příjemné vystupování.

Děkujeme za servis na našich oknech.

Ing. Jiskra

14. 10. 2019

Dnes 14.10.2019 byl u nás proveden servis oken vaším technikem p. Bahulíkem. Chtěl bych touto cestou poděkovat za jeho práci - rychle, kvalitně a vstřícně. Okna jsou seřízena k naší spokojenosti.

Sventkovi, Budišov

09. 10. 2019

Dobrý den, chtěla bych tímto poděkovat za to,jak nám dnes p.Bahulík dokázal opravit balkonové dveře. Měla jsem zde už dvě odborné firmy, kteří si s nimi nedokázali poradit. Teprve až pan Bahulík věděl ,jak si s problémem poradit.Když začal ještě mazat těsnění a kování,byli jsme mile překvapeni.Do konce našeho roku určitě objednaváme servis celého našeho domu.Děkujeme,že se konečně dostaneme na balkón. S pozdravem Sventkovi, Budišov.

Miroslav Janušík

04. 10. 2019

Dobrý den,

chtěl bych pochválit servisního technika pana Bahulíka za provedenou práci a profesionální přístup. 

Přeji hezký den.

Jan a Lada Zemanovi, Vokov

02. 10. 2019

Dobrý den paní Bímová,

děkuji, že jste přijela, jsme s Vašimi radami spokojeni a doufám, že se v budoucnu ještě potkáme u další spolupráce.

Mohu Vám doporučit další kontakty, budeme Vás doporučovat dále našim firemním zákazníkům.

Radka, Ludgeřovice

02.10.2019

Dobrý den,

chtěla bych poděkovat panu Martinovi Bahulíkovi za servis oken. Nejen, že pan Bahulík měl profesionální přístup, tak po jeho práci jsou okna jako nová. Své práci velmi rozumí, vše nám vysvětlil a určitě u nás nebyl naposledy. Všem, kteří váhají s nemalou investicí investovat za servis oken, vřele doporučuji.

Jitka Krčmářová

02.10.2019

Dnes byl u nás váš technik, pan Bahulík.

Provedl rychlý a úspěšný servis oken a dveří a musím (a chci) jeho i vás pochválit.

Petr Kubesa, Vršovice   18.09.2019

Dobrý den.

Nedá mi to nereagovat na dnešní práci, ale i jednání a odborné znalosti p. Martina Bahulíka (pokud jsem to přečetl správně ze servisního protokolu).

Přes vaši společnost jsem si objednal seřízení a promazání oken. Když jsem uzavřel objednávku, polemizoval jsem, zda jsem udělal dobře, jelikož nemám na vyhazování a cena zakázky nebyla zrovna malá.

Tyto pochyby mi ovšem zcela vyvrátil výše zmíněný servisní technik p. Martin Bahulík. Nejen, že mi hned po příhodu zpříjemnil náladu z celého dne svým příjemným chováním a vystupováním, ale po chvilce pozorování jeho osoby při práci, jsem se utvrdil, že jsem udělal správné rozhodnutí. Práce mu šla nejen od ruky, ale upozornil mě na řadu nedostatků, které jsem já jako laik neviděl. Během práce, což málo kdo zvládá, mi stačil vyložit spoustu odborných informací, na které bych si měl dávat pozor a co bych si měl hlídat.

Abych svůj dík a pochvalu ještě vyzvedl - nepatřím k lidem, kteří plýtvají děkovnými blbostmi, spíš naopak. Chytám se možnosti jakékoliv kritiky, ale u tohoto pána jsem nenašel, co bych mu vytkl.

Jsem rád, že v dnešní době ještě existují firmy, které zaměstnávají i odborníky!! Je jich strašně málo. Hýčkejte si takovéto zaměstnance!!

Děkuji!!!

S pozdravem

Petr Kubesa

Danuše Lipová

26.09.2019

Dobrý den,

dne 24. 9. 2019 provedl v naší domácnosti pan Martin Bahulík předem smluvený servis oken. S jeho prací jsme byli naprosto spokojení. Pan Bahulík udělal nejen údržbu dle dohody, ale poradil nám i jak o okna pečovat. Byl velmi precizní a přitom příjemný. Rádi jeho služeb v budoucnu opět využijeme.

Děkuji a těším se na další spolupráci.

Jirka a Katka Zítkovi, Valšov

17.09.2019

Chceme touto cestou, poděkovat za údržbu plastových oken v našem domě. Byl u nás, dnes, pan Bahulík a je moc šikovný. Vše se zdařilo, práce mu šla od ruky a jeho vystupování je také pohodové, je příjemný.

Děkujeme a přejeme příjemný den

Miloš Urbiš, Ostrava

13.09.2019

Dovolte mi, abych touhletou cestou poděkoval panu Bahulíkovi za dnešní práci.

Odvedl profesionální výkon při seřízení oken, vše nám vysvětlil a provedl veškeré kroky údržby.

Byli jsme s jeho prací velmi spokojeni.

M. Košanová

03.09.2019

Chtěla bych poděkovat za velmi kvalitně provedenou práci vašeho technika p. Mareše a jeho kolegyně. Byli jsme mile překvapeni jejich profesionalitou, ochotou a jednáním. Okna v celém domě a někde i výměna těsnění proběhla rychle a bez problémů. Vaši firmu můžeme tak jen doporučovat. 

Ing. Vladimír Čech
předseda SVJ Školní 575, Zliv 

27. 05. 2019

Dobrý den, jménem SVJ Školní 575, Zliv bych chtěl poděkovat za profesionální práci Vašeho technika pana Daniela Mareše
při servisních pracích na seřizování oken a dveří v našem SVJ. A to jak po stránce technické, tak i při komunikaci
s klienty. Nejedná se pouze o můj názor, ale s uznáním pro jeho práci se na mne obrátili i další spoluvlastníci. Ještě jednou děkuji. 

Jana

01. 05. 2019

Veliká spokojenost s přistupem obchodního zástupce p. Goszlerem a hlavně se seřízením oken, instalací vnitřních žaluzií a sítí proti hmyzu vaším technikem D. Marešem. 

Moc děkujeme a doporučujeme!

Luboš

18. 04. 2019

Byl jsem moc spokojen. Přišel za mnou domu obchodník, vše mi ukázal a vysvětlil. Sepsali jsme objednávku a po 7 dnech přijel mladý a šikovný technik. Byl velmi ochotný, příjemný a poučil mě co pro okna dělat lépe.
Moc doporučuji.

Petra 

06. 01. 2019

Rychlé a příjemné jednání. Okna seřízena dle předběžné dohody. Naprostá spokojenost, mohu doporučit a ještě jednou děkuji. 

Další recenze naleznete zde

Zpracování osobních údajů

Informační memorandum naleznete zde